Trapp | Trapper i Bergen og Oslo | Bestselger | Klatre eiendom
OSLO tlf: 939 95 777 |
BERGEN tlf: 939 33 055 |
ANDRE BYER tlf: 486 33 955‬

Klatre Eiendom – alle typer trapper til din bolig siden 2013 i Norge.

Klatre Eiendom har bred erfaring med å levere trapper til små og store prosjekter, både til nybygg og rehabilitering. Vi leverer til både bedrifter og privatkunder. Klatre Eiendom fokuserer på kvalitet i alle ledd gjennom god kundebehandling, høy materialkvalitet, punktlig levering og feilfri produksjon og montering. Vi har mange fornøyde kunder der de fleste anbefaler oss videre til venner og bekjente.

Enkel og rask bestillingsprosess

Vi veileder deg fra første konsultasjon til ferdig produkt.

Gratis besøk

Under besøket vil en ansatt i vårt firma tilby deg det beste alternativet med hensyn til dine preferanser for design og romutnyttelse.

Pris

Du får et attraktivt og konkurransedyktig tilbud under befaringen, eller innen få dager etter befaringen. Vi kan gi en nøyaktig pris selv uten de eksakte målene.

Trappetegninger

For at vi og du skal være sikre på at trappedesignet tilsvarer alle forventningene, vil vi gi deg 2D- og 3D-tegninger, der du vil se de nøyaktige målene og utformingen av trappen/trappene. Vi kommer hjem til kunden og tar nøyaktige mål slik at trappen/trappene blir skreddersydde – vi har lang erfaring med dette.

Produksjon og levering

Klatre Eiendom utfører hele prosessen fra prosjektering til ferdig montering med eget mannskap. Klatre Eiendom er godt kjent for sin nøyaktighet og punktlige levering. Produksjonen av trappene tar omtrent 4 – 6 uker etter justering av tegningene. Vi har fokus på å levere god kvalitet. Trappene blir levert hjem til kunden og et passende tidspunkt for montering blir avtalt på forhånd.

Montering

Trappene monteres innen 1-2 dager, fra start til slutt. Montering av trappene utføres av erfarne montører.

 

Materialer trapper

Eik

Materialet som brukes til fremstilling av trappene er eik. Vi velger eik på grunn av dens styrke, holdbarhet og naturlige vakre struktur. Kunden velger selv hvilken overflatebehandling trappen/trappene skal ha. Vi har et stort utvalg av farger/overflatebehandlinger.

Stål

Vi produserer moderne trapper med vange i malt stål. Stålet gir trappene et moderne og eksklusivt utseende. Den midtstilte stålvangen og de svevende trinnene, som ikke er festet til veggen, gir et inntrykk av at trappen henger i luften.

I det siste har rekkverk i svartmalte stål blitt stadig mer populært. Den minimalistiske utformingen av rekkverkene i svartmalt stål gir trappene et solid og eksklusivt preg.

Glass

De fleste moderne trappeløsninger utføres med glassrekkverk. Vi bruker kun herdet og laminert glass med polerte kanter. Glasset gir trapperommet og trappen et lyst, luftig og moderne inntrykk.

LED-belysning

De fleste trappemodeller kan leveres med innfelt LED-belysning med skjulte kabler. Dette gir trappene et enestående inntrykk. LED-belysning styres med en fjernkontroll.

 

Trappetyper

Trapp i eik

Vår mest populære trappemodell er «trapp i eik», der alle trappedetaljene er laget i eik. Dette er slitesterke, solide og estetisk pene trapper som skiller seg ut med attraktiv pris og forskjellige eikefarger. Disse trappene kan kombineres med forskjellige rekkverkstyper: eikespiler, runde spiler i rustfritt stål, malt stål eller glassrekkverk.

Trapp i eik med midtstilt stålvange

Dette er en meget solid trappemodell som vanligvis leveres med glassrekkverk. Den hengende konstruksjonseffekten har et tidløst design- og funksjonalitetsløsning. Rekkverket kan også velges med spiler i stål eller tre.

Moderne trapp i eik med strenge linjer

Dette er en stilig og moderne trapp, hvor inntrinn og stusstrinn er uten overlapp. På denne modellen blir vangene montert på undersiden av trinnene, noe som gir trappen et minimalt og eksklusivt design. Det mest valgte rekkverket på denne modellen er sidemontert glass. Glassverket kan være både med og uten håndløper.

Håndløper

Vi har et bredt utvalg av håndløpere til både rekkverk og for montering på vegg: firkantede, firkantede med avrunnede hjørner, flat i bunn og buet i topp og runde håndløpere i eik eller håndløper i rustfritt stål. Våre glassrekkverk kan også leveres uten håndløper, noe som gir trappen et stilrent preg.

Spilevegg i eik

En vegg laget av solide eikspiler fra gulv til tak blir et populært tillegg til trapperommet. Spileveggen gir privatliv, skiller forskjellige rom og er et flott og ganske luksuriøst hjemmedesignelement.

Alle bilder av trappene på vår nettside er resultater av et felles arbeid mellom Klatre Eiendom-teamet og kunder i Norge.

Et team fra Klatre Eiendom vil hjelpe deg med å finne din nye trapp – vi vil tilby deg en trapp som tilfredsstiller dine ønsker og behov, til en fornuftig pris.

Kontakt oss nå!

Kvalitetsprodukter fra 1. leverandør
Gratis befaring
Fyll ut skjemaet

    Skip to content