Referanser -
OSLO tlf: 939 95 777 |
BERGEN tlf: 939 33 055 |
ANDRE BYER tlf: 486 33 955‬

Referanser

Hei,
Vi er kjempe fornøyd med både Klatre Eiendom og de flotte nye eike trappene i huset vårt. I vårt 3 etasjes hus er trappen i midten og er blitt eit nydelig møbel i huset. Tusen takk til Jaroslaw og teamet for kjempe god service og oppfølging hele veien 😊 dere er behjelpelige, profesjonelle,hyggelige og effektive. Anbefales! Mvh Randi
Tusen takk for en flott trapp og super service!

——

Hei vi har kjøpt og mønter krappa fra Klatre Eiendom. Trappa er meget elegant og mønter av proffer.Vi er MEGET fornøyd. Hilsen Ewa og Egil i Lier.

——

Det går helt fint, da blir vi minnet på hvordan det var før vi fikk den flotte trappa ☺. Dere har levert meget godt. Hyggelige folk. Spesielt Herman som kom med gode forslag til løsninger for den lille plassen vi hadde til trappa. Tusen takk for samarbeidet.

Johanna

——

Veldig fornøyd med Klatre Eiendom ved kjøp og montering av ny eiketrapp. Takk til Jaroslaw for god hjelp og oppfølging.

Jarle Vinnes

——

Kjøpte en trapp av Klatre. En nydelig trapp. Jeg fikk Klatre til montere trappen. Montør og prosjektleder Jaroslaw fra Osterøy gjorde en perfekt jobb. Det ble ikke bare en trapp, men et nydelig møbel.

Knut Børge Breivik

——

Takk for jobben, det ble 100%. Anbefaler dere gjerne videre!

Hilsen Steffen

——

Veldig fornøyde med trappene. Ser fantastiske ut og passet perfekt.

Mvh Øystein i Halden.

——

Ble flott! Du skal få gratis reklame og kunder ifra meg. Og vil dem kikke så kan dem få denne som en visningtrapp. 🙂 takk for et flott produkt!

Fredrik Fredriksen

——

The stairs are fantastic thank you and your fitting team were excellent.

Thanks David and Hege

——

Vi er kjempefornøyd med trappen dere monterte hos oss, takk for god kvalitet og service.

Med vennlig hilsen
Jostein Mathisen

——

Da er trappen på plass. Meget bra jobbet i alle ledd ☺

Mvh
Kristin og Morten Andersen

——

Klatre Eiendom og daglig leder Andrius opptrådte profesjonelt og serviceinnstilt fra første dag. Vi fikk gode forslag og veiledning i vårt valg og endte opp med en fantastisk flott trapp i eik med rekkverk i glass som vi er utrolig fornøyd med. Hele prosessen gikk smidig for seg, til avtalt tid og pris og med god dialog underveis med Andrius.

Vi var så fornøyd at vi kort tid etter bestilte renovering av en gammel furutrapp, med pussing og beising av trinn og vanger og nytt rekkverk i glass. Også denne jobben ble utført helt i henhold til avtale og vi fikk oppleve at også de som jobber for Andrius med dette er profesjonelle og service-innstilt.

Vi vil med stor entusiasme anbefale Klatre Eiendom til andre.

Karin Borgenvik

Modern trapp i lys eik, Trapp med rekkverk i glass

——

I forbindelse med sammenføying av to bruksenheter i en eldre horisontaldelt tomannsbolig var største prosjektet å sette inn en ny trapp. Hullet i gulvet laget vi selv, mens trappen skulle vi få et firma til å lage.

Etter vi har innhentet tilbud fra mange leverandører, falt valget på Klatre Eiendom, ikke minst på grunn av prisen. Som arkitekt har jeg ganske høye krav til både kvalitet og utseende men allikevel skulle ikke trappa sprenge oppusningsbudsjettet.

I tillegg til at vi var veldig begrenset med plass og det ikke er en eneste rett vegg eller jevn gulv i huset dukket det opp en del utfordringer underveis i oppussingsprosessen som gjorde at vi underveis mistet troen på en god trappeløsning. Det var hele tiden veldig god kommunikasjon med Andrius, han var lett tilgjengelig, lyttet til alle våre bekymringer og svarte veldig sjapp på spørsmålene. Han tatt seg til og med turen til oss to ganger for å måle opp. Han har alltid vært hyggelig, engasjert og veldig positiv slik at vi kunne føle oss trygt.

Trappen ble levert og montert til avtalt tid og det tok ikke mer enn en dag å få trappen på plass. Vi fikk et kjempe fint resultat, som vi er veldig fornøyd med.

Vi kan på det sterkeste anbefale Klatre Eiendom.

Nele Budde
Dipl.-Ing. (FH) Architektur

——

I arbeidet med å gjøre en låve om til et atelie og møtelokale, hadde vi behov for en spesialtilpasset trapp. Vi kom i kontakt med Klatre Eiendom via annonse på nett. Etter befaring fikk vi også med forslag på rekkverk av glass i andre etasje. Etterfulgt noen runder med justeringer av tegninger ble leveransen gjennomført før tidsplanen og til vår aller største tilfredshet. Vi anbefaler så absolutt Klatre Eiendom til andre. Ragnar Svartor og Lise B. Engstrøm.

Eiketrapp med repo

——

Et profesjonelt og pålitelig firma. Vi fikk personlig hjelp og gode råd helt fra starten av. Vi kan anbefale Klatre Eiendom på det varmeste.

Vi er veldig fornøyd med trappa som ble installert hos oss. Firmaet var pålitelige og raske med både levering og montering, og resultatet ble veldig pent.

Et meget bra firma å ha med å gjøre. De er hyggelige, pålitelige, kompetente og effektive. Anbefales!

Eskil K. Toft

——

Vi har den fineste hel-eiketrappen vi kunne tenke oss – og Andrius i Klatre Eiendom klarte å realisere visjonene vi hadde om hvordan den skulle se ut. Vi har ikke et A4 hus, men alt ble målt opp og planlagt nøye så når trappen kom så tok det ikke mer enn en dag å få den på plass og ferdigstilt. Servicen og kunnskapen er upåklagelig og kvaliteten er i super klasse. Vi kan anbefale dem på det varmeste.

Mvh,
Hilde og Will Morton, Oslo.

——
logo

Referanse og anbefaling.

Klatre eiendom AS
V/ Andrius Tarvydas

EG prosjekt AS er leverandør av byggeprosjekter for bolig og næring. Vi prosjekterer nybygg og følger kundene gjennom hele prosessen. Vi har også spesialisert oss på rehabilitering. Med mange prosjekter bak oss siden 1997 har vi bred erfaring.Det som gjør vår suksess er dyktige leverandører på materialer og arbeid. Vi utfører alt arbeid for kundene til avtalt pris og tidspunkt for ferdigstillelse. Det er vårt rykte. For å opprettholde dette valgte vi Klatre eiendom AS som leverandør på kjøkken, trapper, dører, gulv og garderober og andre skapløsninger. Vi har etter flere gjennomførte prosjekter sett at denne leverandøren følger vår retning for kvalitet og levering noe som også bekreftes av kundene.

Vi anbefaler på det sterkeste Klatre eiendom AS som leverandør av nevnte produkter. Videre er det en fryd å arbeide sammen med Andrius med den evnen han har til å følge opp prosjektene og kundene. Han gir det lille ekstra av seg selv som gjør at alle blir fornøyde og anbefaler han videre. Det er mye koordinering bak leveranser av trapper og kjøkken. Dette tar Andrius på strak arm og følger produktene sine inn. Vi har også hatt reklamasjon på fabrikkfeil på produkt, dette ble løst med at delene ble byttet umiddelbart og kostnaden tok Klatre eiendom AS som garanterer for sine produkter. Dette bekrefter at de følger produktene inn til kunden slik at kvalitet blir levert.

EG prosjekt AS er veldig fornøyd med Klatre eiendom AS og de produktene de selger og får produsert.

Ta kontakt for utdypende referanse.

Med vennlig hilsen
Erik Grohshennig
Daglig leder

EG PROSJEKT AS – ORG. NR. 977554454 TLF +47 90 98 98 90
Adresse: Ullern allê 28 N-0381 Oslo
E-MAIL: erik@egpro.no.no

Kjøkken “in-frame” i tre og silestone, Ingangsgarderob “in-frame” i tre med speil, Skap “in-frame” under trapp, Bad møbler “in-frame” i tre og stein, Eikebord med forlengelse, Eik parkett 24×180-240 cm, Moderne dører i tre, Hoved eiketrapp,Trapp med skapp i tre, Eiketrapper – alt i eik.

——

 

CaptureKornel L. Wojciechowski
Løken Terrasse 21
1900 Fetsund
Org nr: 911 902 575

Firma Klatre Eiendom har utført ask trapp for undertegnede.
Vi hadde ikke drømt om at resultatet skulle bli så bra. Jeg kan anbefale firmaet på det aller beste.
Arbeidene ble utført på tid og til avtalt pris.
Undertegnede har også videreformidlet Klatre Eiendom til forskjellige firmaer, venner, bekjente og familie. Alle har vært meget fornøyde med trapp Klatre Eiendom har utført.

Med vennligst hilsen,
Capture1
Kornel L. Wojciechowski
Sivilarkitekt MNAL
____________________
WALK Arkitekter Fetsund, 02.03.2016
mob. 90811551

 

Capture2Sivilarkitekt Kornel L. Wojciechowski er medlem av Den Norske arkitekters landsforbund
Firma WALK har sentral godkjenning i tiltaksklasse 2 innen prosjektering av arkitektur

Trapp i ask

——

“Det å kjøpe en ny trappe er en stor utfordring og stor investering. Trappa i eik og glass skulle for oss være prikken over “i”-en i vårt totalrenoverte hjem. Etter å ha sjekket med mange leverandører, falt vårt valg på klatre eiendom. Vi er strålende fornøyd med kommunikasjon, leveringstid, pris og sist men ikke minst med produktet og finishen. Vi kan trygt anbefale firmaet til andre trappekunder.”

Med vennlig hilsen
Tarjei

Trapp med glassgelender

——

“Vi bestemte oss for å kjøpe trapp til hytta vår av Klatre Eiendom, etter å ha vært på befaring på et av dem tidligere prosjekter. Vi har fått god oppfølging av Klatre Eiendom gjennom hele prosessen. Vi er meget godt fornøyd med trappa. Som tømrermester er jeg opptatt av god kvalitet, noe Klatre Eiendom absolutt har klart å innfri.”

Mvh
Knut Fredriksen
Kontaktlærer 2 BYA
Bjertnes vgs
Tlf 67073134
mob 958 06 650

——

“Andrius: Du er kjempe dyktig person, samt faglært deres yrke. Du holder avtaler ikke minst informasjon vi fikk hele vegen var korrekte, med beste løsninger og kjempe fin design, som vi ble forelsket oss gi.

Dette er Våres beste anbefalinger til alle som ønsker seg trapper fra Andrius.”
Mvh.
Michael og Nazgul
Akershus

——

“Vi har kjøpt trapp og vindu av Klatre Eiendom. De er veldig pålitelige, alt har kommet når det skulle. Klatre Eiendom har fulgt opp i kjøpsprosessen og etterpå for å høre om vi er fornøyd, og det er vi. Skulle det passe seg slik, bruker vi dem gjerne igjen. ”

Morten Wendel og Bente Fausk

——

“God kundeoppfølging og god dialog fra tilbud til montering. Og ikke minst en fantastisk fin trapp til en fantastisk fin pris.”

Rune L.

Eiketrapp med glassgelender

——

“Vi er et ungt par fra Stavanger som nylig har flyttet inn i et nytt eldre hus. Som en del av et større oppusningsprosjekt, så ønsket vi oss en ny trapp som skulle, selfølgelig, møte alle våre krav – både kvalitetsmessig, utseendemessig, og helst ikke sprenge hele vårt oppusningsbudsjett. Helt tilfeldigvis kom vi over en annonse fra Klatre Eiendom på nettet. Vi visste ikke annet om dette firmaet enn det vi kunne se av trappe bildene deres. For oss så det ut som de lagde flotte trapper, og vi tok kontakt. I starten var vi litt skeptiske siden vi ikke visste så mye om firmaet, og ikke minst holdt de jo til i en helt annen by !
Men helt siden vi kom i kontakt med firmaet har vi blitt møtt med profesjonalisme. De har vært svært imøtekomne og flinke til å holde oss oppdaterte over telefon. De har lyttet til alle våre ideer, og tilpasset seg våre ønsker. De har vært hyggelige, engasjerte, og positive. De har flydd fra Oslo til Stavanger for å ta mål til trappen vår. De har gjort alt for å møte våre andre deadlines (oppussing av 2.etg av et annet firma), og det har de klart med glans. Avtaler som ble gjort i starten ble overholdt. Sluttresultatet kunne ikke blitt bedre, og vi er kjempefornøyde. Og vi har kost oss i prosessen. Klatre Eiendom kan anbefales til alle !”

Elma og Adnan R., Stavanger

Sving trapp med glass

——

“I forbindelse med planlegging av trapp fra entre til hems, henvendte vi oss til flere leverandører. Også Klatre Eiendom. Mens andre leverandører både kom for sent til avtalt møte, eller overpriset prosjektet, bestemte vi oss ganske raskt for å benytte oss av Klatre Eiendom. De kom til avtalt tid for både befaring, måltagning og oppsetting av trappen. Og ikke minst: riktig pris. Vi er veldig fornøyd med trappen vår og kommer til å benytte oss av Klatre Eiendom til vårt neste prosjekt også.”

Marit og Trond (Årnes, Nes kommune)

Trapp i mørk furu

——

Vi kjøpte trapp i hel eik til vår bolig i Tangenveien 26, Ytre Enebakk hos Klatre Eiendom ved Andrius Tarvydas.
Andrius fulgte opp alle sine forpliktelser og avtaler uten unntak.
Har er en meget behagelig og imøtekommende person med stor kunnskap om produktene han leverer.
Trappen som ble levert til oss var av meget høy kvalitet. Monteringen skjedde til avtalt tid, og til avtalt pris.
Vi er meget fornøyd med levering og montering av trappen og kan på det sterkeste anbefale Andrius som leverandør.

Med Hilsen
Jostein Starbo
Brita Jørgensen

Trapp med glass

——

Vi har kjøpt eiketrapp med spiler i rustfritt stål som går over to etasjer fra Klatre Eiendom. For oss var det på grunn av logistikk veldig viktig at trappa ble levert og montert på ett bestemt tidspunkt. Klatre Eiendom infridde veldig bra. Det var god oppfølging og trappa ble levert og sto klar til bruk akkurat som avtalt. Kvalitet, utførelse og pris er også veldig bra. Vi er veldig fornøyd med resultatet, og kan anbefale andre å bruke Klatre Eiendom til sine trappeprosjekter.

Med vennlig hilsen
Frode Olaisen
2016.05.26

Eike trapp med rustfritt stål

Kvalitetsprodukter fra 1. leverandør
Gratis befaring
Fyll ut skjemaet

    Skip to content